Велика маленька брехня

Від авторки романів «Вірні. Шалені. Грішні» і «Таємниця мого чоловіка» книжка про небезпечні дрібниці, в яких ми обманюємося задля виживання.
Убивство... трагічний випадок... чи просто негідні вчинки батьків? Відомо лише одне: хтось втратив життя. Маделін — сила, з якою рахуються. Вона кумедна, в'їдлива та пристрасна; все пам'ятає і нічого не пробачає. Селеста — вродливиця, здатна примусити зупинитися світ та зачудовано милуватися нею. Та за ілюзію ідеальності воно платить свою ціну. Новенька у місті, самотня матуся Джейн настільки молода, що інші мами зі школи сприйняли її за няньку, За її плечима — загадкове минуле та сум, нехарактерний для її віку. Життєві шляхи цих трьох жінок різні, але всі вони зійдуться в одному страшному місці. «Велика маленька брехня» — блискучий роман про колишніх чоловіків, других дружин, матерів та дочок, шкільний скандал та маленьку брехню, котра може стати смертельною.

«Якщо ви шукаєте книжку, яка вас цілком полонить, — можете більше не шукати» — oprah.com
«Секрети, поховані у цьому на перший погляд безтурботному містечку, — такий приміський нуар, що Девід Лінч аплодував би стоячи» — Entertainment Weekly
«Коли читаєш захопливі бестселери Ліян Моріатрі, то ніби п'єш рожевий «Космополітен»... з миш'яком» — USA Today

Май Анна (AnnaMaiii)

Май Анна

Justmariya

Justmariya

обновлено 13 дней назадПодборки

Элена Ферранте - Моя гениальная подругаОскар Уайльд - Портрет Дориана ГреяБрэм Стокер - Дракула
Подборка самых читаемых книг на LiveLib, у которых больше 5000 читателей. Пятерка самых читаемых книг: 1. Михаил Булгаков - Мастер и Маргарита 2. Дэниэл Киз - Цветы для Элджернона 3. Рэй Брэдбери - 451° по Фаренгейту 4 Антуан де Сент - Экзюпери - Маленький принц 5. Джоан Роулинг - Гарри Поттер и философский камень