Від авторки романів «Вірні. Шалені. Грішні» і «Таємниця мого чоловіка» книжка про небезпечні дрібниці, в яких ми обманюємося задля виживання.
Убивство... трагічний випадок... чи просто негідні вчинки батьків? Відомо лише одне: хтось втратив життя. Маделін — сила, з якою рахуються. Вона кумедна, в'їдлива та пристрасна; все пам'ятає і нічого не пробачає. Селеста — вродливиця, здатна примусити зупинитися світ та зачудовано милуватися нею. Та за ілюзію ідеальності воно платить свою ціну. Новенька у місті, самотня матуся Джейн настільки молода, що інші мами зі школи сприйняли її за няньку, За її плечима — загадкове минуле та сум, нехарактерний для її віку. Життєві шляхи цих трьох жінок різні, але всі вони зійдуться в одному страшному місці. «Велика маленька брехня» — блискучий роман про колишніх чоловіків, других дружин, матерів та дочок, шкільний скандал та маленьку брехню, котра може стати смертельною.

«Якщо ви шукаєте книжку, яка вас цілком полонить, — можете більше не шукати» — oprah.com
«Секрети, поховані у цьому на перший погляд безтурботному містечку, — такий приміський нуар, що Девід Лінч аплодував би стоячи» — Entertainment Weekly
«Коли читаєш захопливі бестселери Ліян Моріатрі, то ніби п'єш рожевий «Космополітен»... з миш'яком» — USA Today

GarrikBook

Думаю, что оценка была бы еще выше, если бы не сериал, который мне однажды довелось посмотреть. Поэтому немного портило впечатление знание сюжета и то, как без моего ведома в голове всплывали готовые персонажи и сцены. А второй причиной назову осадок, который остаётся, так как почти все мужчины здесь представлены не в самом лучшем виде. Но всё же однозначно советую, так как это захватывающий коктейль из материнской любви, школьных интриг и смертельной тайны, разворачивающийся на фоне идиллического тихоокеанского побережья. Сложная паутина взаимоотношений между тремя главными героинями, каждая из которых скрывает свои собственные секреты и борется с личными демонами затягивает практически сразу и держит в напряжении на протяжении всей книги. Автор исследует темы домашнего насилия,…

Justmariya

Justmariya