День сніговика

У Медовому місті живе Ірма, яка дуже хоче стати математиком і вчитися в Особливій математичній школі у Великому місті. Але вона не знає, що там править жорстокий диктатор, який нищить усі дерева, забороняє людям тримати домашніх тварин, бачити сни і — що найгірше — любити сніг, бо за давнім пророцтвом саме це може знищити владу тирана.

Ірма володіє особливим даром, а виявити його може «перевірка снігом», яку одного дня проводять в Ірминому місті. І тепер на дівчину чекають випробування, які можна подолати тільки з допомогою друзів та свого особливого дару. Можливо, одного дня на головній площі Великого міста таки виросте Сніговик?

xpywuk

xpywuk

Meredith

Meredith

обновлено 5 лет назадПодборки

Лев Генденштейн - Алиса в стране математикиТомас Бруссиг - Солнечная аллеяДжулиан Барнс - История мира в 10 1/2 главах (сборник)
Журнал 8А класса игры "Школьная Вселенная". Тема набора | Мануал | Доска объявлений | Флудилка | Звездочки | О нас | ДД АА| Библиотека | Статистика класса. ВНИМАНИЕ! Все отчеты и заявки оставляйте ответом к моему комментарию с вашим расписанием, иначе есть возможность сломаться в новых ветках :( №…