Kümme aastat pärast teenistusest lahkumist on Reacher niivõrd kättesaamatu, kui see Ameerikas üldse võimalik on. Tal pole ei telefoni ega kindlat aadressi ja seljakotis leidub üksnes kõige hädavajalikum. Kui vana võitluskaaslane sõjaväe päevilt leiab sellest hoolimata võimaluse talle sõnum saata, on Reacherile kohe selge, et asi peab olema tõsine.

Frances Neagleyga kohtudes saab Reacher teada, et üks nende kunagise kaheksaliikmelise eriüksuse kaaslastest on jõhkralt mõrvatud. Reacher ja Neagley otsustavad üksuse uuesti kokku kutsuda, ent ootamatult selgub, et seda pole sugugi lihtne teha. Kõik vanad relvavennad on kuhugi kadunud. Joostes aja peale võidu ähvardava ohuga, püüavad endised võitluskaaslased lahendada mõistatust, mille vastused peituvad ühises minevikus. Üks on aga kindel: eriüksuslastega ei tasu tüli norida.

lastdon

lastdon

«Не связывайтесь с отрядом спецрасследований»

И уж точно не наступайте на зубную щетку Ричера.

Одиннадцатая книга из серии рассказов о Джеке Ричере, была продана тиражом более ста миллионов экземпляров, и переведена на сорок пять языков. И действительно, захватывающая книга. Мне нравится сериал "Ричер" (второй сезон - как раз по этой книге), но экранизация, но мой взгляд, проигрывает первоисточнику - в угоду зрелищности.

В этой книге нам предстоит узнать о старом элитном военном подразделении военной полиции, которым руководил когда-то Ричер.

История началась с шокирующей сцены, где один из сослуживцев Ричера в том подразделении, Кельвин Франц, был отправлен в свободное падение с высоты 1000 метров в калифорнийской пустыне. Неделю спустя Ричер, тщательно проверяющий свой жалкий банковский…

martishka

martishka