Hem d'entendre el planeta per sumar-nos a la revoluci? de l'Ara o mai. La Terra t? una hist?ria, que haur?em de con?ixer, d'uns 4.500 milions d'anys. Els humans nom?s fa uns 200.000 anys que vam apar?ixer, per? hi tenim una relaci? apassionant i transformadora. Tot aix? ?s el que s'explica de manera senzilla alhora que revolucion?ria en aquest llibre. Expert en geologia i medi ambient, Xavier Soler resumeix els milions d'anys d'evoluci? del nostre planeta, dibuixa el repte clim?tic a qu? ens enfrontem i es fa ress? del crit d'alerta de la ci?ncia: Ara o mai. &t;br/&t; En els darrers cinquanta anys hem alterat greument els fr?gils equilibris ecol?gics del planeta i, per revertir aquests canvis, caldr? pensar i actuar globalment, transformar de manera responsable els sistemes econ?mics i assumir noves formes de vida per a la humanitat. I fer-ho est? a les nostres mans. Es tracta, ni m?s ni menys, que de seguir habitant aquest planeta en unes condicions humanes dignes de ser viscudes.
ПерейтиВы можете посоветовать похожие книги по сюжету, жанру, стилю или настроению. Предложенные вами книги другие пользователи увидят здесь, в блоке «Похожие книги».