Якось у дублінському кафе, де працює Скай Поланскі, з'являється загадкова незнайомка, на ім'я Ліліт, яка пропонує Скай роботу секретарем у своїй клініці у Бостоні. Скай не з тих, хто готовий до змін, але, втомившись від невдач в особистому житті, вона погоджується. Незабаром з'ясовується, що під прикриттям клініки ховається витончений бізнес, здатний дати все: гарне життя, розкіш і адреналін. Але свято триває недовго: диявол уже приготував Скай свої страшні дари.

Ващенко Наталья (HinnenFraise)

Эта книга взорвала мой мозг, если можно так выразиться!!! Такой сильной истории я не ожидала!!! Я неделю не могла взяться за новую книгу, так как была под впечатлением от прочитанного! Концовка вообще не предсказуема!!! Однозначно перечитаю эту книгу, снова! Теперь она у меня в любимчиках!!!)

russischergeist

russischergeist