Wspaniale ilustrowana bajka na dobranoc dla dzieci w wieku od dw?ch lat. Wydanie dwujęzyczne (polski i norweski), z audiobookami i wideo w języku polskim i norweskim. Lulu nie może zasnąć. Wszystkie jej przytulanki już śnią – rekin, słoń, myszka, smok, kangur i lwiątko. Misiowi także już prawie oczy się zamykają. Misiu, zabierzesz mnie do twojego snu? Tak zaczyna się podr?ż Lulu, kt?ra prowadzi poprzez sny jej przytulanek – i na koniec do jej najpiękniejszego snu. ► Kolorowanki! Za pomocą linku można pobrać Ilustracje z książki do kolorowania. Tospr?klig barnebok (polsk – norsk), med lyd og video Lulu f?r ikke sove. Alle kosedyrene hennes dr?mmer allerede – haien, elefanten, den lille musa, dragen, kenguruen og l?veungen. Til og med bamsen kan nesten ikke holde ?ynene ?pne … Du bamse, kan du ta meg med inn i dr?mmen din? Slik begynner reisen til Lulu, den som f?rer henne gjennom kosedyrenes dr?mmer – og inn i sin aller fineste dr?m. ► Med fargeleggingssider! Via en lenke i boken kan bildene fra historien lastes ned for fargelegging.