När den forne detektiven Sam Berger slår upp ögonen har han ingen aning om var han befinner sig. Allt är vitt, en värld utan tecken. Men så står Molly Blom vid hans sida, och han inser att de två är på flykt undan en rättvisa som slutat vara rättvis. I den hisnande uppföljaren till succén Utmarker får Sam och Molly ett oväntat uppdrag som rör ett obehagligt fall från det förflutna. Mördaren är sedan länge dömd och fängslad, men är han verkligen skyldig? Inland är en gastkramande resa in mot mörkrets iskalla hjärta, det är Arne Dahl i högform.

Russo Ma (reader-9639235)

Russo Ma

Арне Даль - Глушь

Неоднозначная книга, где-то 2/3 книги сложное для восприятия - автор накидывает кучу, казалось бы, несвязанных моментов. И уже в последней трети книги сюжет вливается в единое русло, появляется интрига, становится понятнее о чем вообще книга))) Напрягло читать о шведских подразделениях полиции - законодательная банда прям) И бесконечные снега и снежные пустоши)

russischergeist

russischergeist