«Жінка в мені» — це смілива та надзвичайно зворушлива історія про свободу, славу, материнство, віру та надію.

Бунтарка, скандальна поп-діва, мати-невдаха, наркозалежна, донька, яка повстала проти власного батька — такою її показувала жовта преса. А якою вона бачить сама себе?

У цій книжці Брітні Спірс відверто ділиться власною історією від раннього дитинства до сьогодні — до відродження жінки в собі. Що пов’язувало її з Аґілерою і Ґослінґом, Майклом Джексоном і Мадонною, як вона стала обличчям Pepsi та «Жінкою року» за версією Billboard, як сім’я перетворила її на машину із заробляння грошей, через який біль довелося пройти після розриву з Тімберлейком, чого коштувало місяцями не бачити синів — Брітні торкається навіть найтемніших сторінок своєї історії, 13 років під ув’язненням опікою батька.

Але ця книжка не тільки про внутрішню темряву — у ній багато світла, віри, надії, любові до музики і вдячності фанатам. А ще — сили долати всі перешкоди й жити за власними правилами.

ISBN: 978-617-8277-39-0

• Премии

Лауреат:

Autumnkoala

Britney Spears - The Woman in Me

Не так давно я читала «Три года в аду» Тани Щукиной. Здесь у меня были похожие ощущения. Бритни невероятно жаль, она пережила свой собственный ад. Но что в той книге, что в этой у меня по мере чтения постоянно возникал вопрос: «А где же твоя ответственность? Почему все складывается так, что все вокруг виноваты? Может, пора уже взять свою жизнь в свои руки и переставать наступать на одни и те же грабли?» Девочка, которая не успела повзрослеть и которая постоянно кому-то что-то доказывала. Как можно винить ребенка в его инфантильности? У каждого свой путь к взрослению. У Бритни он был таким. Мне кажется на момент написания книги она все еще находилась на этом пути. Надеюсь все у нее в итоге счастливо сложится. Если бы можно было подобрать саундтрек к этой книге и видеоряд, то для меня это…