Ilgi Rietumu zinātnē un medicīnā sievietes seksualitāte ir uzskatīta par vīrieša seksualitātes “vieglo” versiju — būtībā tāda pati, tikai sliktāka. Šīs grāmatas mērķis ir piedāvāt jaunu, zinātnē balstītu domāšanas veidu par sievietes seksuālo labsajūtu.
Mums ir mācīts domāt par seksu kā par uzvedību, nevis par šīs uzvedības pamatā esošajiem bioloģiskajiem, psiholoģiskajiem un sociālajiem procesiem. Taču tādas lietas kā stress, garastāvoklis, uzticēšanās un pārliecība par savu ķermeni nav sievietes seksuālās labklājības perifērie faktori; tās ir galvenās iezīmes. Un, pat ja tev ne vienmēr tā šķiet, tu jau esi seksuāli pilnvērtīga, vienkārši esot tu pati.

Sh_K

Sh_K

Пока небольшая часть общества следит в различных соц сетях за блогерами, освещающими темы полиамории, секс-игрушек, кинки-пати, большая часть общества до сих пор не может вслух произнести слово "секс". Для первой категории книга, скорее всего, не станет откровением, хотя и не будет абсолютно бесполезной. Для второй категории книга может быть даже немного шокирующей - хотя, тоже вряд ли. Совсем уж не интересующаяся темами секса женщина даже не будет брать её в руки. Но мне хотелось бы сказать не за поляризированную, а за стандартную, некоторые даже сказали бы за "пресную" часть сообщества. За тех, кто может обсуждать секс, но держится в рамках общепринятого его понимания. Когда вращаешься в секс-френдли среде, порой начинает казаться, что в мире, где столько возможностей, ты неизбежно…

JullsGr

JullsGr