У 2015 році Іван Гальчевський отримав стипендію на навчання в Інституті мистецтв Індонезії. Залишивши рідний Київ, він подався на Яву в надії отримати другу освіту та почати життя з чистого аркуша.
Тропічний остів швидко відкрився українцеві - подорожі, цікаві зустрічі та експерименти зі свідомістю стають частиною життя Івана. Доля зводить його з Індрою, знахарем та духовним вчителем, який належить до містичної гілки індуїзму. Життя вчителя просякнуте мороком і чимось потойбічним; здається, він не належить до цього світу. Крок за кроком Індра посвячує Івана у багатовимірну яванську космологію і врешті дає йому спеціальну духовну практику.
Наважившись відкрити цей ящик Пандори, українець переживає справжнісіньку катастрофу та повну трансформацію особистості.

ISBN: 978-966-136-820-9

Год издания: 2021

Язык: Украинский

Олещенко Інна (Inna_VO)

Сказати ща мене вразила ця книга, це взагалі нічого не сказати! Те як склався шлях українського художника, просто збігом обставин важко назвати. Неначе його "вели" Сили. Ставновлення Духу на шляху магії і чаклунства. Розуміння того, що світ це не тільки зображення 3D за склом вікна. Занурення у одвічні язичницькі, магічні царини і обряди. Повне переосмислення себе і світу. Мені сподобалось не просте розшарування на біле та чорне (погане чи хороше), а на більш широкий спектр кольорів. Щоб це зрозуміти потрібно прочитати книгу.) Класифікація духів просто на ура! Під кінець стало так сумно неначе це я побувала в спустошеній хаті Індри. Можливо в якійсь мірі так і було. Але все завершилось так як і мало бути. Винесла багато цікавого на роздуми а також неймовірну фразу, я її навіть…