مصارعوا الثيران من قرية فاسيوكوفكا / Тореадоры из Васюковки. Повести (на арабском языке)

Всеволод Нестайко

RidraWong

RidraWong

Вчителька Галина Сидорiвна не нахвалиться Павлом Денисовичем та Iваном Васильовичем. «Прекраснi люди, — каже вона, — незрiвняннi, неповторнi! Якщо я не доживу до нового навчального року, то тiльки завдяки їм. Так вони менi життя вкорочують своєю поведiнкою».

(Укр.) Чудова дитяча книга, ще й дуже файно видана!

Починати читати необхідно років з 8-10 і продовжувати перечитувати регулярно, до глибокої старості.

Герої яскраві, об'ємні та напрочуд живі. Сюжет драйвовий, динамічний та ні трохи не банальний. Вистачає і кумедних, і курйозних, і драматичних ситуацій. Чудова, соковита, виразна мова, рясно усіяна народними приказками та примовками.

Цілком відповідне місце в Особливо Почесному списку Андерсена.

P.S. Читали разом із онуком (10 років) – по черзі, один одному. Наприкінці людина висловила…

ari

ari

обновлено 1 месяц назадПодборки

Дмитрий Липскеров - Леонид обязательно умретП. П. Ершов - Конек-ГорбунокСергей Новиков - Не здесь и не сейчас
Предлагаю сделать подборку книг с запоминающимся началом. От каждого в подборку - до 3-х книг. Одна книга - из таких, которые узнаются по первому предложению, даже если вы эту книгу не читали. Например: Все счастливые семьи похожи друг на друга, каждая несчастливая семья несчастлива по-своему. Все смешалось в доме…

Ksana_Smile

Ksana_Smile