Усе, через що переймаються дівчатка-підлітки, турбувало Елізабет Карбон у квадраті. Кожна дівчина мріє їсти все, що захочеться, й не гладшати. А Ліззі набрала вже три кіло! І як тут не розводити паніку? Вона ж займається спортом, їсть не більше, ніж звикла, а тіло стрімко росте вшир, наче оголосило війну й рішуче йде в наступ. До дівчачих проблем додаються ще й волосся, нігті, обличчя… Ох, як же складно бути дівчиною! До появи щоденника неабияких зусиль &la

ISBN: 978-966-429-604-2

Год издания: 2019

Язык: Украинский

224 страницы

Jennikes

Jennikes

Мабуть, купуючи цю книгу, я зовсім не очікувала що настільки захоплюся її читанням, та витрачатиму на це, свій вільний час, книга розповідає про невдаху Ліззі Карбон, яка навчається в сьомому класі, у неї не досить гарні стосунки - з однокланиками, вчиться вона посередньо, але якось, з дивною вдачою, у неї з'являється власний проект, всі ці пригоди які є в книзі розпочнуться з незвичайного подарунка, а саме щоденника, який я зараз тримаю в руках, він досить незвичайний, це книга, яка протяном 222 сторінок почне розповідати цікаві пригоди, звичайної дівчини підлітка, з своїми проблемами, невдачами, і своїм потяємним щастям, признаюсь чесно, зі всіх книг яких я читала, ця вразила мене дуже сильно, та залишила великий шквал зовсім різних емоцій після себе, а найбільше кінець, в якому одна з…

Virna_Grinderam

Virna_Grinderam

обновлено 5 месяцев назадПодборки

Дин Кунц - Ложная память - Твин Пикс (сборник)Арнхильд Лаувенг - Завтра я всегда бывала львом
Художественные книги, в которых герои страдают от психиатрических или психопатологических заболеваний. Буду премного благодарна за помощь в оформлении этой подборки =)