Donna Marie bir MILF'di. Hayır, birden fazla MILF. Her şeye sahip olan nadir, klasik seksi kadınlardan biriydi. Pretty minyon, o yaklaşık 1.80 m boyunda durdu, ?ok g?zel bir y?z? vardı, uzun sarı sa?lı, fantastik bir popo, ?ok b?y?k değil, ama şekil ve boyut m?kemmel, sıkı, d?z g?bek, tam, bir s?tyen gerek yoktu B-cup g?ğ?sler, ve bir ?ift onları tutmak i?in hayal edilebilecek en muhteşem bacaklar. Teni, v?cudunun ve y?z?n?n her yerinde, zeytin renginde, Akdenizli bir kadına ait.
Kızı, Debra Marie, annesi, uzun kahverengi sa?lı, bir popo o ?ok b?y?k olduğunu d?ş?nd?m daha soluk (ama ?ocuklar LOVE) ve boit bir fincan oldu. Ama kendini aptal durumuna d?ş?r?n, Debra hem basketbolda hem de futbolda amigo takımının kaptanıydı. Lisedeki son yılında mezuniyet krali?esiydi. Seksiydi ve arı gibi ?ocukları bala ?izdi.
Her ikisi de hareket ve damızlık bayanlar gibi giyinmiş, şık, ama nadiren bile snoobism denilen ne yakın. Her ikisi de hafif?e g?l?msemeeğilimindedir, yanlış bir g?l?mseme değil, ama ger?ek bir g?l?mseme.
Lisedeyken, Deb'in en iyi arkadaşı, Yunan asıllı 18 yaşında sigara i?en seksi bir kız, sadece zenci erkeklerle ?ıkmıştı. Debra bunu buldu, tenrengi y?z?nden değil, arkadaşının k?t? muamelesi y?z?nden, ama bu konuda hi?bir şey s?ylemedi. Irk?ı olmaktan ?ok uzaktı, sadece g?zel Yunan kızının en azından beyaz bir erkekle ?ıkmaya ?alışması gerektiğini d?ş?nd?, ??nk? ortak arkadaşlarının ?oğu arkadaş se?imi y?z?nden onu partilerinden dışlardı. ve Debra, onun arkadaşı, arkadaşı ile takılmaya karar verdi.