Despr?s d'haver passat uns anys en una universitat americana, la J?lia torna a Barcelona i li assignen el despatx d'una catedr?tica que s'acaba de jubilar. S'end? una sorpresa maj?scula quan a l'ordinador, que han reformatat, hi troba la correspond?ncia i les contrasenyes de la professora. La temptaci? d'aprofitar-se'n ?s massa gran, i, a mesura que s'endinsa en webs exclusius i projectes secrets, se li obre un m?n que l'enlluerna i l'angunieja alhora. M?s quan una icona en forma d'aranya se li instal·la a la pantalla i la bombardeja amb missatges que l'animen a resoldre dilemes morals i a documentar-se sobre t?cniques d'influ?ncia en les xarxes socials. Fins i tot, aplicacions quotidianes, com l'hor?scop del m?bil i els aforismes del salvapantalles, ara li sembla que intenten manipular-la.Carme Torras, doctora en inform?tica i professora d'investigaci? a l'Institut de Rob?tica, ens planteja una novel·la d'anticipaci? ambientada en el nostre present, una hist?ria inquietant sobre les possibilitats d'internet i sobre les responsabilitats i implicacions que comporta la nostra constant interacci? dins la xarxa.