Irina_Tripuzova

Асаблівы хлопчык, музыка-самародак Сымон шукае сваё месца ў жыцці. З бацькоўскай хаты яго выгналі — за нядбайнасць, безгаспадарчасць, а найперш за тое, што не падобны да іншых. І вось ён вандруе па свеце са старым жабраком. Грае для наведвальнікаў карчмара Шлемы. Забаўляе гасцей яснавяльможнага князя... Толькі шчасця, спакою, задавальнення і жадання спыніцца менавіта на такім ладзе жыцця Сымон ніяк знайсці не можа. Адзіная яго радасць — каханне да Ганны. А лёс сапраўднага музыкі, як потым зразумее Сымон, — гэта вечная вандроўка.

_Kaena_

_Kaena_

обновлено 5 лет назадПодборки

Евгений Клюев - Книга тенейТатьяна Толстая - КысьМайгулль Аксельссон - Лед и вода, вода и лед
Классный журнал 8 "ААА" класса - Батарейки ААА в рамках игры "Школьная Вселенная". В этой подборке вся актуальная информация по игре в целом и конкретно по Энерджайзерам, а также их внеклассная деятельность. Внимание! Класс закончил обучение и благополучно выпустился :) Дальше... "Морские светильники" - совместник по…