Попробуйте обновленную версию LiveLib Часть функций уже доступна для вас в новом дизайне в бета-версии.

Англія, двадцяті роки XVI століття. Країна на межі катастрофи: якщо король Генріх VIII помре, не залишивши спадкоємця, неминуче почнеться громадянська війна. І ось на арені історії з’являється Томас Кромвель, син коваля-бунтівника, політичний геній, чиї засоби впливу — підкуп, погрози й лестощі. Та він має величну мету — перетворити Англію відповідно до своєї волі та бажань короля, котрому він віддано служить. Гіларі Мантел із притаманною їй глибиною та психологічною проникливістю створила епічну картину суспільства на великому історичному зламі, де мало не кожен із героїв з відвагою та пристрастю кидається на зустріч власній долі.

-20% на электронные книги Литрес

AnnaSnow

AnnaSnow

Довольно интересный исторический роман, который не смотря на объем, читался очень легко и быстро. В нем рассказывается о судьбе Томаса Кромвеля, известного политического деятеля Средневековья, в Англии, который смог построить просто головокружительную карьеру, пройдя путь от сына простого кузнеца до второго, после короля, человека в государстве.

Томас родился в бедной семье, был поздним ребенком …

JullsGr

JullsGr