One step can change everything...
Cass Brooks wishes she could turn back time. She'd go back to that morning and retrace her steps. Her boyfriend, Sean, would still be with her. Her mother wouldn't be nagging her to plan a new future when all she wants is her old life back.
But when Ticket, the most loyal golden Labrador, bursts into Cass's life, she dares to dream that she can be happy again, that maybe she has a future after all?
Charlie Bell is single. Why can't he commit? Following his latest break up, he finds himself sitting next to a young woman called Cass on a flight to Colorado.
She is unlike any woman he's met before...

-20% на все

Ловите промокод на электронные книги Литрес!

Открыть промокод P R O M O C O DE

Действует три дня с момента активации

Anastasia_Sapina

Anastasia_Sapina

Это было скорее познавательно, чем увлекательно или интересно.

Для меня история ощущалась простой, несмотря на затронутую тему.

Кое где мне не хватило деталей, кое где - эмоций.

Я бы не назвала книгу легкой, скорее - обычной.

Или у меня сложности со среднестатистическими романами :)

Deli

Deli

обновлено 6 месяцев назадПодборки

Марк Леви - Похититель тенейАлиса Лу - Там, где ничего нетЙон Колфер - Артемис Фаул
Давайте добавлять в эту подборку книги, на которые нам очень хотелось бы увидеть кино =) Можно даже с указаниями актеров Книги без пояснений, дубли и книги с уже имеющимися экранизациями без указания, чем они не устраивают, будут удаляться