Aastaid on jutud Paduratüdrukust kummitanud Barkley Cove’i, vaikse Põhja-Carolina rannikulinnakese elanikke. Kui 1969. aastal leitakse paduralt nägusa Chase Andrewsi surnukeha, kahtlustavad kohalikud kohe Kya Clarki – Paduratüdrukut.
Aga Kyat tunnevad vähesed. Tundlik ja intelligentne tüdruk on elanud aastaid üksinda padural, mida ta oma koduks nimetab, leidnud sõpru kajakate hulgast ja õppetunde liivateradest. Elus vaid ühe päeva kooliharidust saanud tüdruk on sündinud loodusteadlane, kes õpib maailma tegelikke reegleid maalt endalt. Kuni jõuab kätte aeg, mil Kya hakkab tundma igatsust puudutuste ja armastuse järele, ning kui tema metsik ilu võlub ära kaks linnakese noormeest, avab Kya end uuele elule – kuni sünnib mõeldamatu.

belisama

belisama

Совершенно захватывающая сага о маленькой девочке, волею судеб оказавшейся один на один с самой природой. Люди не приняли ее в свой круг, а вот болото благодатно раскрыло свои объятья и тайны перед маленьким человечком. Именно среди болотных кочек и ароматных мхов Киа познает окружающий мир и себя, здесь она независима и свободна, даже несмотря ни на что.

Удивительное произведение! С каждой страницей ты погружаешься в историю всё глубже и глубже, а выныривать совершенно не хочется. Переплетение судеб, чарующая красота дикой природы, загадочные тайны жизни и смерти и головокружительная глубина человеческой души пленяют с первых страниц и не отпускают до самой развязки.

Маленький городок на побережье, где приливы и отливы отсчитывают дни, а размеренную жизнь нарушают разве, что крики…

Justmariya

Justmariya