Моя оценка

If the garlic is too strong, and the tender chives too weak, if your onions make you cry, Take a Leek! It's not exactly an onion. And it's not a chive. The leek – big, simple, and often under-appreciated and misused – is in fact an indispensable flavor component to many of the most pleasing dishes that can be cooked in a kitchen. First You Take a Leek is fantastic light-hearted, leek-centric cookbook. It features 16 recipes for soups, stews, fish, meat, poultry, bread, salads, and more. Recipes include:Leek and split pea soupGarlic breadLeek soupVichyssoiseChicken with leeks casseroleLeeks au gratinLa Paloma PaellaAnd many more! The light-hearted approach and whimsical illustrations make this cookbook a joy to read.

Получить эту книгу или продать свою

Перейти

Похожие книги

Вы можете посоветовать похожие книги по сюжету, жанру, стилю или настроению. Предложенные вами книги другие пользователи увидят здесь, в блоке «Похожие книги».

Новинки

Смотреть 339

Популярные книги

Смотреть 776