Абсолютна відповідальність. Уроки лідерства від морських котиків

Лейф Бебин

«Абсолютна відповідальність. Уроки лідерства від «морських котиків» — бестселер про принципи лідерства в умовах непередбачуваних змін.
Автори книжки — колишні американські військові Джоко Віллінк і Лейф Бебін, чий досвід допоміг людям по всьому світу навчитись керувати компаніями, отримати підвищення, обійняти кращу посаду і досягти поставлених цілей. Вони доводять, що принципи, завдяки яким &laqu

ISBN: 978-617-7820-24-5

Год издания: 2020

Язык: Украинский

400 страниц

BogdanNizhnik

Американці вміють писати "допомажи-собі-сам" книжки. Так, навіть військові вміють лаконічно, але разом з тим, метафорично передати свій оперативний досвіт, та бачення того як це може бути застосоване у цивільному житті. Книжка вчить "мужності бути частиною команди" будь якою ціною. Командир Джако та його права рука Лейф радять переглянути бачення того за що ти дійсно відповідаєш, і власне нести цю відповідальність. Такий децентралізований підхід є спробою якісного покращення результативності команди. Автор згадує, що відповідальність не потрібно брати на себе, коли ти не відповідаєш за щось, але разом із тим, зустрічається і протилежна думка. Словом, не вистачає дуалістичного підходу, як на мене. Але загалом, книжка варта прочитання.