Справа для Квятковського. Рожевий шкільний привид

Юрґен Баншерус

Квятковський - справжній детектив, який полюбляє молоко та жуйки «Carpenter’s». Замість домашнього завдання, у нього нічні засідки, замість дитячих розваг - небезпечні пригоди. Будь-який найзаплутаніший злочин приречений на провал, якщо за справу взявся він. Шкільний завгосп Комісарек бачить під час нічного чергування привидів. Квятковський уважає містику дорослими острахами, але погоджується провести розслідування. Детективу доведеться вступити у бій з невідомим і дізнатися, яку таємницю приховує рожевий привид.

ISBN: 978-617-09-3660-8

Палітурка: Тверда
    Папір: Офсетний
    Вага: 165 гр.

Vikulaska

Ніч... Школа... Привиди... Страшно? Цікаво? Так! Багатьом дітям сподобається ця книга, адже тут стільки таємничого! Невже привиди існують? Та ще не деінде, а їх бачили саме в школі - найнуднішому місці, на думку багатьох! Хто ж дізнається правду? Саме в цій школі вчиться незвичайний хлопчик на прізвище Квятковський. Він хоче стати приватним детективом! Детектив Квятковський не любить школу, ненавидить надокучливі домашні завдання. Про себе каже, що „для того, щоб такий приватний детектив, як я, не нудьгував, йому потрібні цікаві пригоди, небезпечні погоні та страшні таємниці”. Все це він, звісно ж, знаходить! І маленькі читачі разом з ним! 80 сторінок промайнули зовсім непомітно. Веселі малюнки, дотепні жарти, цікавий сюжет – цю книгу легко, приємно й не нудно читати – принаймні…

Noel-13

Noel-13

Андрей Кокотюха - Таємниця козацького скарбуМаруяма Чіхіро - П’єр і місто лабіринтів. У пошуках викраденого КаменяВсеволод Нестайко - Неймовірні детективи (сборник)
Ласкаво запрошую юних читачів та всіх охочих зануритись у яскравий, таємничий і захопливий світ дитячого детективу! Обирайте книгу до смаку, зручно вмощуйтесь та вперед до нових відкриттів! Приємного читання;)