До книжки увійшли найвідоміші українські народні казки про тварин і природу, побутові і жартівливі, чарівні і пригодницькі : тут і хитра лисичка, й сильний орел, голодний вовчик і незграбна черепаха. Діти зустрінуться також зі своїми улюбленими героями : Котигорошком, Кирилом Кожум'якою, Іллею Муромцем.
Казки допоможуть дітям збагатити свої знання про навколишній світ, глибше сягнути народну мораль, скласти виразніше уявлення про добро й зло, любов і ненависть, правду й кривду.
Для молодшого і середнього шкільного віку.

ISBN: 966-569-116-3

Год издания: 1998

Язык: Украинский

Кількість сторінок - 656.
    Тверда обкладинка.
    Формат 84 × 108 / 32.

daim

daim

Всеволод Нестайко - В Країні Сонячних Зайчиків (сборник)Сашко Дерманський - Чудове ЧудовиськоВсеволод Нестайко - Тореадори з Васюківки (сборник)
Хочу створити добірку про цікаві книги для дітей та підлітків українською мовою. Сама маю двох маленьких школярів, тому ця тема дуже актуальна особисто для мене) Буду вдячна за допомогу всім ) По можливості коментуйте те, що рекомендуєте, і ще сильно буду рада, якщо будете коментувати і те, що вже є у добірці (все це…