Використовуючи власний досвід, надбання клієнтів та власну практику консультанта, автор вирішив зібрати в одній книзі поради й ідеї, які зможуть допомогти керівникам-початківцям в управлінні компаніями. Це не шаблони, які необхідно наслідувати, а будівельний матеріал, використовуючи який ви зможете розробити власні проекти, утілити свої плани. Управління – це поєднання технічних рішень і творчого підходу. Ця книга спрямує вас на прийняття правильних технічних рішень. Питання їх вибору, поєднання й утілення в життя – це ваша творчість, виявлення вашого характеру, знань і вмінь. Ця книга може озброїти вас інструментами, які зроблять вашу роботу більш успішною й легкою

Год издания: 2016

Язык: Украинский

silvara

silvara

Я вагалася, яку оцінку поставити. Є досить корисні поради, і речі про які раніше не замислювалася, а їх вказали, прописали, і ти розумієш, що так - це дійсно працює. Але більше речей за які хочеться використати цю книгу як туалетний папір.

Можете називати мене феміністкою, але я не поважаю людей які заявляють, що

... жінок варто наймати тільки на посади, де є рутинне навантаження в роботі, постійність, стабільність, немає особливого зростання й перспектив, але є гарні атмосфера та взаємини в колективі. За таких умов платити можна менше.

Я не сприймаю приклад Сталіна як гарного керівника. Мені не подобається приклад перевірки людей, яких збираєшся найняти. Автор пропонує попросити надіслати резюме звичайною поштою. Він каже, що якщо людина це зробить, то це буде говорити про її…