Таямніцу Сямі Камянёў можа раскрыць толькі адзін — той, каго старажытныя летапісы называюць Дастойным. Хлопец Ясь, які апынуўся ў дзівоснай краіне Эферыі, спрабуе разгадаць схаваную ў вяках загадку крышталёў, каб выратаваць жыццё сваёй сяброўкі і вызваліць Эферыю ад прыгнёту злога самазванца.

ISBN: 978-985-7283-11-8

Год издания: 2022

Фармат: 130х200 мм
    Колькасць старонак: 408
    Вокладка: Цвёрдая

• Премии

Номинант:

ionscrollnn

Па факце, кніга аказалася зусім не а тым...не такая якой я сабе ўяўляў.

Думаў што будуць якія небудзь драконы і феі... прыгожыя апісанні прыроды і г.д.
А кніга аказалася аб жыцці..

Але тым не менш чытаць яе было вельмі цікава і прыемна, асабліва яе другую палову. А калі супаставіць сённяшнія падзеі якія адбываюцца вакол нас, то пачынае разумець чаму аўтар...Беларус! Напісаў такую кнігу... Калі агледзецца, то тое аб чым напісана ў кнізе ідзе калі не так хутка як у той чароўнай краіне, то адназначна ў тым самым накірунку. У рэшце рэшт дабро і праўда заўсёды пераможа!

Усім раю!

Plushkin

Plushkin

обновлено 4 месяца назадПодборки

Питер Померанцев - Это не пропаганда. Хроники мировой войны с реальностьюМанфред Кюн - Кант. БиографияДэвид Винсент - История одиночества
Поскольку всем известная (и почти одноименная) подборка давно не обновляется, мне подумалось: а почему бы мне не подхватить это знамя? Подборка создана 11.12.22 Важно! «Я в больнице с неприличных размеров глиобластомой. К сожалению, «Флибуста» на этом, видимо, закончилась, как и я сам. Всем спасибо, было весело» - Stiver,…