Протаранивши паркан сусіда, Вероніка очікувала на крики й вимагання компенсації. Але найгіршим виявилося не це. У чужому дворі вона натрапляє на труп жінки – старої Антоніни. Баба Тоня встигла напакостити багатьом, і серед підозрюваних опиняється навіть її син Антон. Цей неприємний чоловік не ладнав із матір’ю і полюбляв знущатися зі своєї дружини. Він не спинився б і перед убивством. Поки Вероніка намагається відшукати докази його вини, сусідів щоночі лякає таємнича жінка в білому. Що ж коїться на тихій вулиці звичайного селища?

ISBN: 978-617-12-8540-8

Год издания: 2020

Язык: Украинский

annetta_perfetta

Вероніка Кіт переїхала до смт, а саме до колишньої хати батьків після розлучення. Відійшла від бізнесу і стала звичайною вчителькою. На малій вулиці всі всіх знають і чого-чого, а вбивства не очікували. На чужому подвір'ї знаходять бабу Антоніну, що за життя зарекомендувала себе просто монстром, а не людиною. Підозрюваних багацько. Події і головні герої цікаві. АЛЕ. Мені було мало. От чесно, щось швидко книжка добігла кінця. Хотілось ще якогось несподіваного повороту. АЛЕ душевно. схоже на твори Дашвар.

А авторові не рекомендувала б продавати права на книжку видавницву. Ця історія варта вашого особистого захисту. ДЯКУЮ ГАЛИНІ