Любов та бюджет. Домашні фінанси для сімейних пар на шляху до фінансової свободи. Оновлене видання

Любомир Остапив

Якщо ви мешкаєте в Україні й вирішили написати книжку, яка порушує найбільш замовчувані та незручні теми, то це буде книжка не про секс. Це буде книжка про гроші. Звісно, не про абстрактні гроші заокеанських мільярдерів або вітчизняних олігархів, а про свої, рідні.
«Любов та бюджет» не є книжкою про те, як заробити гроші. Вона про те, як керувати заробленим. Більшість підходів і практичних порад адресовано людям, як

ISBN: 978-617-7544-97-4

Год издания: 2020

Язык: Украинский

skozacha

skozacha

Книга змушує задуматись над тим, що потрібно вже починати відкладати для своєї комфортної пенсії.

Гроші приходять кроком, а тікають галопом

Було дуже цікаво читати, тому що я новачок у темі фінансів і багато тем, таких як інвестування , способи вести бюджет були нові для мене.

Цю книгу варто прочитати всім, не тільки парам , які починають чи вже живуть разом , а й для свого розвитку і вдосконалення.

Найбільше сподобалось те, що Любомир Остапів описує реалії українського життя і способи як заощаджувати в нас. Він на власному досвіді показує, що усе можливе, а знання фінансової грамотністі - життєвонеобхідні.
Бонусом є корисні посилання на статті та книги у цій темі.

Однозначно рекомендую цю книгу!

ElenaOO

ElenaOO

обновлено 5 лет назадПодборки

Марсель Пруст - У пошуках утраченого часу. Т. 3: Германтська сторона І, ІІПублій Овідій Назон - Любовні елегії. Мистецтво кохання. Скорботні елегіїФранц Кафка - Процес
Книжка року - Всеукраїнський рейтинг «Книжка року» заснований 1999 року і щорічно визначає кращі книжки, видані в Україні. Успіх проекту дозволив перетворити його на щорічну загальнонаціональну повномасштабну рейтингову акцію, яка триває впродовж цілого року. «Книжка року» дозволяє: вияскравити, урельєфнити безперечні…