К старой версии страницы- Главная
- 📚 Книги
- Містер СплітфутМістер Сплітфут

Ваша оценкаГлавное
Подборки
Дія роману Саманти Гант, американської письменниці та сценаристки, розгортається на півночі штату Нью-Йорк. Дві сюжетні лінії містично переплітаються. В одній сироти Рут і Нет вдаються до спіритизму, щоби вирватися з-під опіки релігійного Батька. В іншій, тринадцять років потому, оніміла за загадкових обставин Рут несподівано з'являється в житті вагітної племінниці Кори, аби вести її пішки в невідомому напрямку… «Містер Сплітфут» – історія про шахраїв і фанатиків, байдужість і секс, матерів і ме...
Жанры
Украинский
Оригінальна назва: Mr. Splitfoot
Перекладач: Максим Ларченко
Кількість сторінок: 384
Формат: 60х90/16 (~145х215 мм)
Палітурка: Тверда
- 26%
- 117%
Ваша оценкаПрочитали 20Хотят прочитать 14
livingoblivion10 февраля 2022Химера Американської Літератури
Містер Сплітфут - один з тих творів, де читач не розуміє, що відбувається впритул до розв‘язки. Початок книги дуже пригнічуючий і злегка моторошний, адже кожного головного героя супроводжують негаразди, жорстокість і неблагополуччя. Також історія зачіпає тематику американської культури, оккультизму, одержимості, батьківства і нерозділеного кохання. Незважаючи на те, що в анотації до твору чітко вказана присутність надприродних елементів, але особисто я сумнівався в цьому до кінця. І взагалі побудова книги така химерна, що події включають мінімум пояснень, але при тому стабільно тримають інтригу. Щоб достойно втілити свій задум, авторці довелось змусити своїх персонажів до багатьох нелогічних вчинків - і їй це точно вдалось.Читать далее
Попри все, мені дуже сподобалась кінцівка була доволі неочікувана і «heartbreaking», в разі якщо вам все таки вдалось зануритись і відчути цю книжку. Але цей твір точно припаде до смаку не всім через багато разів зазначену вище нестандартну побудову і специфічний стиль письменниці.2 понравилось
Подборки с этой книгой

Женщины-писательницы в жанре horror (ужасы и мистика)
CastleAtingle
- 250 книг

Goodreads Choice Adwards 2016
elena_020407
- 211 книг
Моя библиотека
Valeryflake
- 1 355 книг
Англоязычные книги и новинки Goodreads (готика, хоррор, детективы, ужасы)
angelofmusic
- 483 книги