К старой версии страницы- Главная
- 📚 Книги
- Mr. SplitfootMr. Splitfoot

Ваша оценкаГлавное
Подборки
A contemporary gothic from an author in the company of Kelly Link and Aimee Bender, Mr. Splitfoot tracks two women in two times as they march toward a mysterious reckoning.
Ruth and Nat are orphans, packed into a house full of abandoned children run by a religious fanatic. To entertain their siblings, they channel the dead. Decades later, Ruth’s niece, Cora, finds herself accidentally pregnant. After years of absence, Aunt Ruth appears, mute and full of intention. She is on a mysterious mission...
Жанры
- 26%
- 117%
Ваша оценкаПрочитали 20Хотят прочитать 14
livingoblivion10 февраля 2022Химера Американської Літератури
Містер Сплітфут - один з тих творів, де читач не розуміє, що відбувається впритул до розв‘язки. Початок книги дуже пригнічуючий і злегка моторошний, адже кожного головного героя супроводжують негаразди, жорстокість і неблагополуччя. Також історія зачіпає тематику американської культури, оккультизму, одержимості, батьківства і нерозділеного кохання. Незважаючи на те, що в анотації до твору чітко вказана присутність надприродних елементів, але особисто я сумнівався в цьому до кінця. І взагалі побудова книги така химерна, що події включають мінімум пояснень, але при тому стабільно тримають інтригу. Щоб достойно втілити свій задум, авторці довелось змусити своїх персонажів до багатьох нелогічних вчинків - і їй це точно вдалось.Читать далее
Попри все, мені дуже сподобалась кінцівка була доволі неочікувана і «heartbreaking», в разі якщо вам все таки вдалось зануритись і відчути цю книжку. Але цей твір точно припаде до смаку не всім через багато разів зазначену вище нестандартну побудову і специфічний стиль письменниці.2 понравилось
Подборки с этой книгой

Женщины-писательницы в жанре horror (ужасы и мистика)
CastleAtingle
- 250 книг

Goodreads Choice Adwards 2016
elena_020407
- 211 книг
Моя библиотека
Valeryflake
- 1 355 книг
Англоязычные книги и новинки Goodreads (готика, хоррор, детективы, ужасы)
angelofmusic
- 483 книги