Отзывы о книге AB OUT

MuseAmelie
    5 апреля 2014

Хай би це стало гарною традицією для Видавництва Старого Лева - видавати нову збірку поезії Юрка Іздрика у такому форматі щовесни. Бо вона (збірка) просто чудова. Після "Ю" було написано ще чимало віршів і, чесно кажучи, я вже й перестала читати "Мертвий щоденник" пана Іздрика, бо якось було не до того. Але настала ще одна весна і я знову відкриваю чергову книжку з поезією і розумію, що це саме те, чого потребую зараз. І хай може здатися, що вірші то тематикою начебто повторюються, але ти все одно знаєш, що ці слова різні, хоча й спрямовані до одного суб'єкта. І все ж - якщо в минулій "Ю" вірші були переважно про кохання до ..., то в AB OUT знаходиш актуальні теми (ну звісно, як можна було оминути ситуації, що склалась в країні). І за це я щиро дякую автору. Але як він гарно це робить! Може то я вигадую, але для мене AB OUT - це так: є він і є вона, він пише переважно до неї та про неї, але разом з тим є життя зовні, яке так чи інакше впливає на обох і він знову про це пише, але ніби трохи відсторонено, бо, все ж, вона - це найголовніше. Той Іздрик вміє так. Читайте "AB OUT", гортайте "AB OUT", даруйте "AB OUT", цитуйте й цінуйте.