- Главная
- Дарси Белл
- 📚 Книги
- Проста послуга
- Рецензии
- Стефані мати-одиначка, яка... «Проста послуга»Стефані мати-одиначка, яка... «Проста послуга»
Отзывы о книге Проста послуга
book_va___22 мая 2021Стефані мати-одиначка, яка виховує 5-ти річного сина і веде блог для матусь. Там вона ділиться переживаннями, шукає та надає підтримку іншим матусям. А ще в неї є найкраща подруга, з якою вона і в вогонь і в воду, якій може розказати найпотаємніше. Але одного дня подруга зникає. Не відповідає на дзвінки, не хвилюється за маленького сина, якого Стефані змушена була взяти до себе. Навіть чоловік зниклої спочатку не вірить в те, що жінка не повернеться додому.
Поліція позводить руками, маленький хлопчик сумує за мамою, а Стефані не знає як втамувати своє горе. Тоді вони з Шоном (чоловіком зниклої) і зближуються. І хоча совість дає про себе знати, пристрасть між двома просто бурхлива. До пори, поки для не настає новий шоковий удар.
Мало б насторожити порівняння цієї книги з "Исчезнувшая" Флінн, а ще рекомендації на обкладинці. Історія типічно до неможливості де ні інтриги немає, ні шокуючих моментів. Одне кліше наздоганяє інше, а в кінці просто доводить до абсурду своїм відкритим фіналом, хоча мені він видався взагалі відрубаним. Еротичні сцени видалися лишніми, просто як вкраплення для зацікавленості. Тупість гг просто зашкалює.
Взагалі-то я планувала дивитися фільм, але за принципом спочатку йде книга. Сумно, що після неї я вже не хочу дивитися його( Книгу не рекомендую для любителів трилера зі стажем. Але якщо ви рідко читаєте такий жанр, то може й сподобатися. Мене ж вона дуже розчарувала, хоча початок зацікавив.
⠀3 понравилось