5

Моя оценка

У 2006 році у Москві та Італії одночасно вийшла книжка Олени Костюкович «Їжа. Італійське щастя», що тоді ж була нагороджена в Москві премією Союзу рестораторів, а в Італії премією Союзу книготорговців «Банкарелла». Цей твір було опубліковано в 13 країнах: Китаї, Сербії, США, Канаді, Австралії, Великої Британії, Іспанії та інших. В Україні книжка виходить уперше. До українського видання автором було написано спеціальну передмову, перероблено текст, внесені оновлені дані.
Ця книжка, матеріал до якої збирався протягом 10 років у всіх регіонах країни, знайомить читачів з італійською кухнєю. Автор описує тисячі наїдків, напоїв, приправ (лише…
Развернуть

Лучшая рецензия на книгу

7 ноября 2022 г. 14:42

39

5 Много, смачно, исторично

Невероятно захватывающая история итальянской еды. Если вы любите нон-фикшн, конечно. Рассказ о том, как фомируется и сохраняется культура еды.

Книга разделена на главы о каждом регионе с их спецстравами. А после истории о регионе - глава о культурном явлении, общем для всей страны: паломники, пицца, дары Америки, олива, паста и многое другое.

Написано интересно, с юмором и без навязчивых рецептов. Хотя про Миланский рыбный рынок слишком много)

прочитано в рамках игры Вокруг света

Рецензии

Всего 1

7 ноября 2022 г. 14:42

39

5 Много, смачно, исторично

Невероятно захватывающая история итальянской еды. Если вы любите нон-фикшн, конечно. Рассказ о том, как фомируется и сохраняется культура еды.

Книга разделена на главы о каждом регионе с их спецстравами. А после истории о регионе - глава о культурном явлении, общем для всей страны: паломники, пицца, дары Америки, олива, паста и многое другое.

Написано интересно, с юмором и без навязчивых рецептов. Хотя про Миланский рыбный рынок слишком много)

прочитано в рамках игры Вокруг света

Популярные книги

Всего 721

Новинки книг

Всего 241