Lugu ühest tüdrukust, ühest poisist ja universumist Natasha: Ma olen tüdruk, kes usub teadusesse ja faktidesse. Mitte saatusesse. Mitte juhusesse. Või unistustesse, mis ei täitu eales. Päris kindlasti ei ole ma seda sorti tüdruk, kes kohtab rahvarohkel New Yorgi tänaval kena poissi ja armub temasse esimesest silmapilgust. Eriti kui mu enda perekonda ootab 12 tunni pärast maalt välja saatmine. See ei oleks minulik temasse armuda. Daniel: Ma olen alati olnud hea poeg, hea õpilane, vastanud oma vanemate kõrgetele ootustele. Mitte mingi luuletaja. Ega unistaja. Aga teda nähes läheb mul kõik see meelest. Natasha tekitab minus miskipärast tunde, et saatusel on midagi märksa enamat tallel – meie mõlema jaoks. Universum: Iga hetk meie elus on juhatanud meid just selle hetkeni. Meid ootab miljon erinevat tulevikku. Milline neist täitub?

Ursula_ya

Меня очень удивило и понравилось, что история любви тут не про "встретились, мир перевернулся, мы будем любить друг-друга до конца жизни и никогда не расстанемся", а про то, как случилось бы в жизни. Я верю, что такое могло произойти и именно этим меня книга и зацепила.

Это с одной стороны забавная история про влюбленность, а  другой стороны имеет много моментов на погрустить.

Мне еще очень понравилось, что рассказали истории второстепенных персонажей, а альтернативная концовка это топ!) Мне ее и надо было.

Книгу советую.

russischergeist