Как собрать автомобиль
Мартин Содомка
ПерейтиИздательство: | Манн, Иванов и Фербер |
Лучшая рецензия на книгу
9 марта 2020 г. 22:35
за что я люблю технические сказки Мартина Содомки - это наглядность. Не только схема авто - вот колесо, вот кузов, но и полные схемы охлаждающий системы, работы четырехтактного двигателя, шасси и т.д. Разумеется, едва ли кому-то придет в голову по его книгам собирать автомобиль, но хорошие базовые знания у ребенка появятся. Что ещё интересно, книга - это не сухая теория и бесконечное перечисление фактов, а живая история о дружбе и, в нашем случае, ненависти, о взаимоотношениях между животными, под которыми легко узнать людей, о влиянии коллектива на личность и личность на коллектив. К слову, эта книга первая в серии книг, но у нас по счету она оказалась четвертой.
ISBN: 978-5-00169-818-0
Год издания: 2022
Всего 89 марта 2020 г. 22:35
25 марта 2020 г. 23:26
4 Справжня мрія всіх хлопчиків
Сторінками цієї книги можна подорожувати дуже довго, захоплено розглядаючи будову автомобіля на яскравих ілюстраціях з поясненнями, читати про те, як троє друзів – пацючок Арні, горобець Зила та жабка Крістіан - майстрували своє омріяне авто. Маленькі читачі дізнаються багато цікавого про те, як працюють двигун, зчеплення, гальма й інші важливі складові авто. Проте ця книга ще й нагадує такий собі дитячий технотрилер, адже друзям, які живуть на околиці великого міста, загрожує небезпека – вони можуть потрапити в лапи злодіїв! Зграя Цибатого Жака полює на маленьких винахідників, а вони всіма силами намагаються не тільки залишитися живими, а й розробити та побудувати власне, найшвидкісніше та найгарніше авто. Чи здійсниться мрія друзів? Чи вдасться їм змайствувати автомобіль? Книжечка…
Всего 6Похожие книги