"Львів. Пристрасті. Таємниці" - це ніжні та водночас гострі, мов вилиці прекрасної панянки, історії стосунків знаменитих львівських закоханих.

Це історії про львівських спокусників та спокусниць, аристократично вбраних панянок зі світлин минулого чи дівчат у джинсах із сьогодення. Тих, що розбивали серця, і тих, які присягали на вічну любов у врочистій тиші костелів, юних романтиків та досвідчених звабників - вони жили і кохали тут, у Львові, у місті кохання та пристрасті.

ISBN: 978-617-12-8876-8

Год издания: 2021

Язык: Украинский

Обкладинка: палітурка
    Сторінок: 304
    Формат: 135х205 мм
    Ілюстрації: кольорові (одноколірний друк)

maruyka

maruyka

Зі всієї "Львівської серії" я прочитала лише одну книжку, окрім цієї, і вона мені сподобалася більше.
В цій збірці нас чекає вже не 10, а 13 незвичайних і зовсім не схожих історій. У всіх різний настрій і атмосфера.
Можливо, книжка не підійшла під мій настрій, тому я читала її довго і не всі історії мені сподобалися. Але якщо ви справді фанат "Львівської серії" від КСД, то варто спробувати і цю книжку))