Коли тобі дванадцять, ти чуєш поклик пригод, хоч де живеш і хоч хто твої близькі. А коли ти помічаєш, що дорослі приховують якісь секрети, хіба ж можна втриматись і не влізти в небезпечну авантюру? І тоді ти раптом помічаєш, що дратівливе дівчисько, пихата американка, яку ти змушена розважати на прохання дорослих, — не сильно і дратує, і от ви вже разом ховаєтесь у кузові авто, разом деретесь джунглями до печери знахарки, разом застрибуєте в каное, яке

ISBN: 978-617-09-7078-7

Год издания: 2021

Язык: Украинский

SofiyaLyasota

www.instagram.com/p/CVctWL2Msrv/?utm_medium=copy_link

Розкажу вам коротко сюжет

А чи знали ви,що є такі люди,які вміють закликати акул?Десь далеко у таємничих казкових рифах біля Папуа Нової Гвінеї проживає дівчинка Синьокрилка.Вона немає рідних батьків,адже ще 3 роки тому вони загинули,а їхнею вбивцею була акула..Тепер виховує дівчинку  із коротким жорстким
волоссям,у старих шортах і брудній футболці васпапі  на ім‘я Сірінґен.Хто такий васпапі??Це щось на кшталт опікуна.Саме Сірінґен є тим самим закликачем акул.Мрія дівчинки -стати такою ж,як васпапі,але це було практично нездійснено для неї.Дівчинка жила звичним життям ,проте одного дня до їхнього поселення,у її колишній дім,де вона раніше проживала із сім‘єю прибула на перший погляд дивакувата дівчинка Мейпл разом із своїм батьком.Мати…