Roy Grace, creation of the CWA Diamond Dagger award winning author Peter James, faces his most complex case yet in Dead If You Don't.
Kipp Brown, successful businessman and compulsive gambler, is having the worst run of luck of his life. He’s beginning to lose, big style. However, taking his teenage son, Mungo, to their club’s Saturday afternoon football match should have given him a welcome respite, if only for a few hours. But it’s at the stadium where his nightmare begins.

Vitalii_Alecsandrovich

Вот это я понимаю настоящий, хороший качественный детектив. Читаешь, не можешь оторваться, хочется узнать что будет дальше, очень насыщенный событиями, закрученный сюжет. О некоторых событиях догадываешься по ходу прочтения книги, для чего это было сделано, зачем это было нужно. Сюжетная линия не давала расслабиться, все развивалась и развивалась. Ставлю твердую пятерку. Спасибо автору за книгу.

russischergeist

russischergeist