Розмірковуючи над історіями за чашкою кави, ви зможете виявити свої цінності і знайти вірні для вас рішення. Книга навчить вас будувати відносини з собою і іншими людьми, побачити іншу точку зору, розвинути здатність до самопізнання. Роздуми стануть у пригоді тим, хто шукає усвідомленості, ясності і стійкості в житті. Це кишеньковий словник відносин, який стане відмінним подарунком близьким, колегам і собі.

ISBN: 9789669768728

Год издания: 2019

Язык: Украинский

144 страницы

Elaine_Dan

Знаєте про що я пожалкувала в першу чергу, коли гортала сторінки? Шкода, що я не Клері Фрей, яка вміє діставати речі зі світлин. Кава на ілюстраціях виглядає так смачно і спокусливо, що хотілося спробувати цей напій тут і зараз, але зась… матеріалізацією не володію. Тому просто насолоджувалася звичайною чорною кавою і розмірковувала над своєю особистістю.

Книжуля невеличка, її можна прочитати дуже швидко. Цінність і користь цього томика зовсім в іншому. Якось Уїнстон Черчілль зауважив: «Кава — напій дуже особистий. Його, як і коньяк, не можна пити кружками!». Так і «Роздуми», автор радить читати дозовано — не більше ніж один на день. У книзі знайшла 61 тему для роздумів, а це вже чималенько.

Та проблема ось у чому: коли я беру у рученята книжулю, то читаю доволі швидко, не зупиняючись на…