Дідусь говорить своїй онуці, що насправді вона – лисиця. Дівчинка вірить. З цього дня починаються пригоди Лисички, її собаки Меркурія та особистого янгола на ім’я Ре.

Ця книжка про дитинство і віру в дива. Про силу дитячої уяви і стосунки зі старшими. Про те, що деколи дідусь і бабуся можуть замінити батьків, а сім’я не обов’язково складається з мами і тати. Ця книжка допомагає дітям краще зрозуміти дорослі проблеми, а дорослим – згадати дитинство.

«Коли я була лисицею» – важлива книжка про сприйняття світу, яка потребує не лише читання, а й обговорення разом із дитиною. Вмикайте свою уяву на повну і ласкаво просимо до світу Лисички!

• Серия:
  • Издательство:

danikadoros

Книга молодої, талановитої дівчини Тані Поставної захопила мене мабуть більше, чим мою дочку. Хоча й вона її слухала дуже уважно, розглядала з цікавістю чудові малюнки, та задавала багато питань. Ця книга про дитинство, про віру в чудеса, про те, як необхідно вірити і розділяти усі мрії наших діток. Дідусь був справжнім другом Лисички, він ніколи не сперечався з нею, а навпаки прислухався до її розповідей. Ця книга про те, як потрібно дружити із своїми дітьми...

ElenaOO

ElenaOO

Леся Воронина - Нямлик і балакуча квіточкаВолодимир Рутківський - Джури-характерникиЛеся Воронина - Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку № 9
Книга року Бі-Бі-Сі (Книга року BBC) — літературна нагорода україномовним літературним творам, що присуджується Британською телерадіомовною корпорацією (Бі-Бі-Сі). Вперше премію "Книга року ВВС" було вручено 2005 року, і вона швидко стала однією з найбільш престижних літературних нагород в Україні. Команда ВВС Україна…