Джон Ірвінг — майстер психологічної прози, блискучий сценарист, сучасний класик, і роман «Поки я тебе не знайду» — найбільш автобіографічна з його книг. Герой роману, голлівудський актор Джек Бернс, виріс, не знаючи свого біологічного батька. Мати оточила його образ мовчанням і містифікаціями. Пошуки батька, якими починається і завершується ця епопея, визначають все життя Джека. Красень, улюбленець жінок, обдарований артист,— всі свої ролі він грає для одного-єдиного глядача… Це дивовижна книга про втрату цнотливості у всіх сенсах, а ще — про подорожі, музику, повій, кіно, сакральний сенс татуювань, театр, психіатрів, церкви, насильство, егоїзм, а головне — вдячність.

ISBN: 978-617-09-4213-5

Розмір: 130х200 мм
    Переклад з англійської: Ольга Тільна

ann1974

ann1974

Книги Д. Ирвинга для меня всегда были нелёгким чтением, но роман «Покуда я тебя не обрету» оказался очень тяжёлым – во всех смыслах – и по объёму, и по наполнению. Его не прочтёшь быстро, что называется, запоем. Он требует медленного, вдумчивого чтения, с остановками, чтобы отдышаться от той бури эмоций, которую вызывают жизненные перипетии главного героя. В начале романа перед нами маленький четырёхлетний мальчик Джек Бернс, которого воспитывает мама-татуировщица, папа же скрылся в неизвестном направлении. Он известный органист и дамский угодник. Мама с сыном постоянно перемещается из одного рода в другой, чтобы найти пропавшего отца своего ребёнка. Эти поиски затянутся надолго, практически на всю жизнь самого Джека. На своём пути по многочисленным городам Европы главный герой будет…

JullsGr

JullsGr