Північними стежками йде самотній мандрівник — читач, що його веде Слово. Ці стежки, порослі мохом, дихають і говорять, показують і мовчать. Ці стежки — спосіб зібрати себе, розкиданого частинками мозаїки, які блищать на поверхні білосніжного покриву. Ступати ними — пригадувати і віднаходити. І хоч ми ніби йдемо вперед стежками півночі, насправді ми повертаємося все глибше до самих себе.

Читання листів нині стало чимось незвичним і давньозабутим. Арсеній Тарасов повертає нас до цього втраченого досвіду, важливого і цінного, як розповідь. Листи — це завжди діалог з вічністю, це форма, в якій відбувається народження Істини.

Поезія Арсенія — це бажання зазирнути за горизонт, побачити і почути невловимі нотки, загублені у тиші. Таке можливо лише у місці зосередженості, спокою і самозанурення, місці, де повітря щемке і холодне. Врешті-решт, якщо не зможете знайти таке місце — пишіть листи.

ISBN: ISBN 978-617-7173-28-0

Год издания: 2015

Язык: Украинский

robot

robot

Марина Соколян - ЦурпалкиЮлія-Ванда Мусаковська - МаскиБарбара Рединг - Вплив суч. укр. поезії на сексуальність неземних істот
З 1993 року видавництво «Смолоскип» проводить конкурс для українських авторів-початківців. Вік учасників: від 18 до 35 (поезія) та 40 (проза) років. На конкурс приймаються написані українською мовою, раніше не публіковані поетичні, прозові, драматичні твори, а також художні твори для дітей. Підсумки конкурсу підво­­дять…