«Мелодія кави у тональності кардамону» – це драматична історія кохання доньки українського священика та польського шляхтича за часів Австро-Угорської імперії середини ХІХ століття. Що поєднало молоду незаміжню дівчину зі значно старшим за неї одруженим чоловіком? Ланцюжок містичних випадковостей? Справжня любов чи лише пристрасть? Бажання заховатись від жорстокого світу чи втеча від самотності? Чого очікувати від такого кохання? Перше для неї, останнє для нього – воно стає для обох прокляттям і одночасно найвищою насолодою. Пронизливо, чуттєво, шалено, але чи можливо весь час жити на лезі ножа або ж на краю безодні? Чи отримають закохані шанс змінити власну долю та вирватись з кола фатальних закономірностей? Чи побудують щастя на хиткому ґрунті неправди? Відповідь зовсім не очевидна.

-20% на все

Ловите промокод на электронные книги Литрес!

Открыть промокод P R O M O C O DE

Действует три дня с момента активации

KataleyaRumyantseva

Данную книгу, и две последующие купила одним махом.
Люблю Львов, кофе, теплые милые истории, книги.

Купилась на название книги и на обложку, кофе мало в книге, местами вообще нету.

с 2019 года книги на полках- пылились, увидела что скоро экранизация будет, я в восторге, решила прочитать перво источник, так как сериал заинтересовал, если бы не сериал, то так бы и пылились дальше.

Судьба главной …

LANA_K